Pretty Woman Vivian vom Köllerhof "Vivi"

Synt. 19.3.2019

Isä: Nachor Noam us Arsnouphis

Emä: Indian Summer vom Köllerhof


Terveys:

HD: B/C

ED: 0/0

LTV4

VA0

SP0

DM N/DM

MD & CTP N/N (vanhempien myötä)

omistajat: Jenny & Karita Westberg


Tittelit ja tuloksia:

Viron muotovalio

Liettuan juniorimuotovalio

Latvian juniorimuotovalio

Vivillä on myös Rally-Tokon koulutustunnus RTK1 & RTK2.


Tämä tyttö on täynnä positiivista energiaa. Vivi rakastaa ihmisen kanssa työskentelyä ja hänellä riittää rakkautta jaettavaksi jokaiselle ihmisellä hänen ympärillään. Jokainen ihminen on Vivin mielestä potentiaalinen uusi paras ystävä.

Treenatessa Vivi on motivoitunut ja keskittynyt. Vivi ei ole nopein oppija, mutta jonkin asian opittuaan, jää se hyvin muistiin ja onnistumisvarmuus on hyvällä mallilla. Viviä on äärimmäisen hauskaa ohjata ja varsinkin Rally-Toko on osoittautunut meille molemmille erittäin mieluisaksi harrastukseksi. Myös erinäiset hajutyöskentelyt ovat Vivin mieleen ja näissä lajeissa onkin ollut paljon hyötyä Vivin kyvystä keskittyä suoritettavaan asiaan. Vivi lähtee harrastuksiin suurella innolla ja tarmolla, mutta osaa myös hyvin rauhoittua silloin kun asioita ei tapahdu kokoajan. Näin ollen on Vivi myös äärimmäisen helppo matkustuskaveri, osaa rauhoittua reissujen aikana autoon, hotelliin, hytteihin sekä esimerkiksi häkkiin näyttelypaikalla.

Terveystuloksetkin ovat Vivillä hyvät, lonkat B/C, kyynärnivelet 0/0 ja selkä yhtä "ylimääräistä" lannenikamaa lukuunottamatta täysin puhdas (SP0, VA0, LTV4). Tämä nikamamuutos on jalostuskäytössä otettu huomioon noudattamalla Suomen Kennelliiton ohjeistusta yhdistää tuloksen LTV1-4 saaneet koirat ainoastaan LTV0 tuloksen saaneen kanssa. Vivi on myös muilta osin ollut tähän mennessä perusterve yksilö.

Vivin suvusta mainittakoon vielä sen verran, että sain Vivin kotiinhakureissulla tutustua kasvattajakodissa myös Vivin siskopuoleen, äitiin, isoäitiin sekä isoisoäitiin. Kaikki aivan IHANAluonteisia ja rodunomaisia Landseereita. Iloisia, lempeitä, hyvinvoivia ja pitkäikäisiä rotunsa edustajia.

Luonne on minulle kasvatusta ajatellen yksi ehdottomasti tärkeimmistä osa-alueista. Kun koira toimii hyvin arjessa on yhteiselo kaikille osapuolille nautinto. Onnellinen omistaja-onnellinen Landseer, ja toisinpäin.

(C) Anna Nordqvist